2011. augusztus 18.

Csokoládéfesztivál


Ha valakinek esetleg nem lenne programja augusztus 25. és augusztus 28. között, akkor íme egy programajánló:

IV. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉFESZTIVÁL

Szerencs, 2011. augusztus 25-28.

Negyedik alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket augusztus utolsó hétvégéjén Szerencsre az Országos Csokoládéfesztivál. Csütörtök estétől vasárnap délutánig változatos kulturális programok, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek.
A szervezők által sem várt, hatalmas siker kísérte a 2008-ban első alkalommal megrendezett Országos Csokoládéfesztivált. Szerencs belvárosában a főutca lezárt szakaszán szabadtéri standokon kínálták a nagyközönségnek az édességeket, elkészült a Guinness-rekordnak számító csokoládészobor, amely a népszerű mesehőst, Gombóc Artúrt ábrázolja. 
A kezdeményezés 2009-ben folytatódott a nagy múltú hazai csokoládégyártás fellegvárában. A második Országos Csokoládéfesztiválon is a Szerencsi Bonbon Kft. bemutató sátra keltette a legnagyobb érdeklődést, hiszen itt mindenki láthatta, hogyan is készülnek a finom édességek. 
2011-ben ismét Hegyalja Kapujába várják mindazokat, akik szívesen lennének részesei az észak-magyarországi régió legnagyobb élelmiszeripari rendezvényének, amit a szerencsi csokoládé mellett szakmai programok, kulturális és egyéb szórakoztató események tesznek igazán feledhetetlenné.
Az elmúlt három év várakozáson felüli sikere után a IV. Országos Csokoládéfesztivál az eddigieknél is szélesebb kínálattal fogadja az látogatókat Szerencs belvárosában, augusztus 25-e és 28-a között. Mindenki ízelítőt kaphat a helyi gyártású édességek és a Tokaj-hegyaljai borok mellett a zempléni tájegység kulturális értékeiből.
A részletes program mellett folyamatosan friss információ olvasható a fesztivál honlapján, a www.csokoladefesztival.com és a www.facebook.com/csokifesztival címen.

További információt (pl.: belépőjegyárak, programterv, helyszínek stb.)  ezen az oldalon találtok:


Forrás: http://csokoladefesztival.com/



Jó szórakozást!


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése