2011. március 8.

Receptverseny

Találtam egy receptversenyt ezen az oldalon, és a fődíj nem is akármi! Egy Miele gőzpárolót lehet nyerni, amiről részleteket itt olvashattok. Még hezitálok, hogy merjek-e indulni, de ha bárkinek megtetszik, regisztráljon és próbálkozzon!

Pontos részletek a receptek.tv oldalon és itt pár szóban:

Van egy kedvenc recepted, amire büszke vagy?

Amit minden alkalommal megdicsér a család, a barátok vagy a vendégek?
Most a szokásos dicséretnél is többet kaphatsz:




Hogyan?
Nevezd be a receptedet a Miele főzőiskola amatőr receptversenyére, hogy megnyerd a fődíjat, egy Miele gőzpárolót, amelynek segítségével még magasabb szintre emelheted a szakácsművészetedet. Ráadásul havonta, a recepteket beküldők között más értékes nyereményeket is osztogatunk, de erről egy kicsit később…
Mire jó a gőzpároló?
A Miele gőzpárolóban készített ételekhez lényegében nem szükséges só vagy zsiradék, ráadásul a felhasznált fűszerek mennyisége is jelentősen csökkenthető. A gőznek köszönhetően az ételek eredeti, természetes íze megmarad. A Miele gőzpárolóban készített ételek akár 50%-kal több vitamint és ásványi anyagot képesek megőrizni, mint a hagyományosan főzött ételek. Így minden, ami a gőzpárolóban készül az finomabb és egészségesebb lesz.
A Miele gőzpárolóban egyszerre akár 3 fogást is el lehet készíteni anélkül, hogy a különböző ételek ízei, illatai összekeverednének, ráadásul nem lehet odaégetni, vagy túlfőzni az ételt…
További, részletes információkat itt olvashatsz a gőzpárolóról.
Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen a Miele gőzpároló?

1.       Regisztrálok az oldalon néhány kattintással. Regisztráció után a felhasználói nevem és jelszavam beírása után hozzáférést kapok a profilomhoz.
2.       Már csupán annyi dolgom maradt, hogy feltöltöm a kedvenc receptemet a profilomhoz úgy, hogy a receptjeim menüpontra kattintok (ez csak belépés után lesz elérhető). Ez a művelet további 2-3 percet vesz igénybe.
Jó, ha tudom, hogy ha töltök fel képet vagy esetleg videót a receptemhez, akkor nagyobb eséllyel indulok a megmérettetésben, hiszen egy képes vagy videós receptet hamarabb észre fognak venni a látogatók, mint egy kép nélkülit…
3.       Megkérem az összes barátomat és barátnőmet, hogy regisztráljanak ők is, és legyenek szívesek a receptemre szavazni, hiszen minél több szavazat érkezik a receptemre, annál nagyobb az esélyem, hogy bejutok a tíz döntős közé. 
Hónapról-hónapra a tíz legtöbb szavazatot kapott recept közül a szakmai zsűri, Sanyi a Séf vezetésével kiválasztja a hónap receptjét. Ennek jutalma egy háromnapos intenzív főzőtanfolyam Sanyi a Séf mellett a Miele Galériában.
2011. március 31-én pedig a hónap receptjei közül a zsűri kiválasztja az Év Amatőr Szakácsát, aki az elismerés mellett tulajdonosa lesz a Miele gőzpárolónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése